Hyvinvointia musiikista

pianon koskettimia lähikuvassa
Lyhyet musiikkiterapeuttiset työskentelyt on tarkoitettu oman hyvinvoinnin ja itseymmärryksen lisäämiseen. Ne on suunnattu aikuisille, jotka haluavat antaa itselleen aikaa ja tutustua itseensä paremmin luovien menetelmien kautta.
  • Lyhyet hoitojaksot sopivat parhaiten jonkin tietyn oman elämän haasteen tai kysymyksen pohtimiseen sekä voimavarojen tukemiseen. Työskentelyjä ei ole tarkoitettu vakavien mielenterveysongelmien hoitamiseen.
  • Luovien menetelmien kautta on mahdollista nähdä asiat eri perspektiivistä, tehdä kokeiluja ja löytää itsestään uusia puolia. Rentoutumisharjoituksilla etsitään rentoa ja turvallista oloa, josta käsin on hyvä tutustua itseen ja kuunnella myös kehon viestejä.
  • alla on esitelty kaksi esimerkkiä tarjolla olevista lyhyistä musiikkiterapeuttisista työskentelyistä. Voit myös ottaa yhteyttä, niin mietitään millainen työskentely voisi sopia sinulle parhaiten.
kullanvärinen mikrofoni

minun tarinani

Millainen on sinun elämäsi tarina? Miten sinusta on tullut se, kuka olet tänään ja millaisia vaiheita elämääsi on sisältynyt?

Välillä on hyvä pysähtyä hetkeksi oman elämän merkityksellisten hetkien äärelle ja usein sieltä löytyy vastauksia myös tämän päivän kysymyksiin. Tämän tarinan kirjoitat sinä ja se muotoutuu kuvien, musiikin ja tekstien avulla.

Kurssi sisältää 10 tapaamista (60 min). Ensimmäisellä tapaamisella tutustumme toisiimme, toimintatapoihin ja kurssin sisältöön. Sen jälkeen voit päättää sitoutumisestasi kurssiin.

helminauha avoinaisessa korurasiassa

Kuuntelen itseäni

Onko elämässäsi jokin tietty kysymys tai haaste, johon haluaisit löytää vastauksia yhdessä kanssani musiikkia apuna käyttäen? Haluaisitko kerrankin pysähtyä ja kuunnella itseäsi kunnolla?

Pysähdymme sinulle tärkeän asian äärelle, keskustellen ja musiikkia sekä muita luovia menetelmiä apuna käyttäen.

Kurssin kesto on 6 x 60 min. Tutustumiskäynnin jälkeen voit päättää haluatko sitoutua kurssiin.

Kiinnostaako sinua oppia soittamaan?

Annan pianonsoiton opetusta eri-ikäisille soitonhaluisille, jotka haluavat oppia ja iloita soittamisesta ilman paineita. Tunnit sopivat hyvin myös erityisille oppijoille. Tunneilla voidaan opetella soittoa kuvionuoteista, nuoteista ja soinnuilla.